Index Vakbarát Hírportál

Spanglitekerő versennyel nyitja kampányát a Magyar Kétfarkú Kutya Párt Miskolcon

2024. április 15., hétfő 18:02

A marihuána nem hivatalos világnapján 16.20-kor bont zászlót az önkormányzati választásokra a viccpártként indult protesztpárt, a Magyar Kétfarkú Kutya Párt. A kampánynyitó eseményen a cigitekerő versenyen kívül még a kendertermesztés legális formáiról és a marihuána legalizációjáról is tartanak előadásokat.

Nem mindennapi kampánynyitóval készül a Magyar Kétfarkú Kutya Párt miskolci szervezete. Közleményben jelentették be, hogy

április 20-án, 16.20-kor indítják el az önkormányzati kampányukat.

Mint az erről szóló közleményükben megjegyzik, még cigitekerő versenyt is rendeznek, miközben a kendertermesztés legális formáiról, valamint a németországi szabályozásról is lehet tájékozódni (náluk nemrég tették legálissá a marihuánát).

Az MKKP a Facebook-eseményében ezenkívül azt ígéri, további meglepetések is várhatóak, valamint több zenekar és előadó is fellép.

Gyere, állj ki velünk az okos drogpol mellett!

– zárul a viccpártként indult protesztpárt eseményének bemutatkozója, amellyel kapcsolatban azt ígérik, az MKKP miskolci jelöltjeivel is meg lehet ismerkedni.

Április 20-a egyébként világszinten a kannabisz nem hivatalos világnapja, ugyanakkor eredete elég homályos: egyesek szerint ez a 16 óra 20 perc azt jelzi, amikor sokak szerint ideális a könnyűdrogot fogyasztani, míg mások úgy gondolják, ez rendőrségi azonosítószám.

A 420 mára szimbólummá vált, a világ számos pontján ilyenkor szerveznek tüntetéseket a marihuána legalizálásáért.

Rovatok