Index Vakbarát Hírportál

A lombkoronasétány községének polgármestere ismét elindul a választáson

2024. április 25., csütörtök 19:03

Folytassuk, Nyírmártonfalva – így jelentette br Filemon Mihály fideszes polgármester, hogy ismét elindul a választáson. A lombkoronasétányról elhíresült település vezetője a közösségi médiában tájékoztatott döntéséről.

Filemon Mihály, Nyírmártonfalva fideszes polgármestere bejelentette, hogy elindul a június 9-én esedékes önkormányzati választáson. A nyírmártonfalvai fideszes polgármester arról lett híres, hogy egy lombkoronasétány megépítésére 60 millió forint uniós támogatást kapott.

Csakhogy a fejlesztés megvalósítása közben tarra vágták az erdőt, így a lombkoronasétány mellől ma már a lombkorona teljesen hiányzik. Az 50 méter hosszú, sétány céljára épített, fából készült szerkezet magányosan árválkodik az egykori fás, erdős terület helyén.

A bejelentésében azt is kiemelte, hogy

Nem volt könnyű az elmúlt néhány év, hiszen a világjárvány okozta korlátozások, illetve a szomszéd országban zajló háború okozta rezsiválsággal és a megszorítások hatásaival is meg kellett küzdenünk. Ennek ellenére is óriási eredményeket tudhatunk magunkénak!

Filemon Mihály úgy fogalmazott: „sok tervem, terveink vannak a következő időszakra is! Többek között: várjuk az új Egészségház pályázatának pozitív elbírálását, tervezzük a megyeszékhellyel való gyorsabb összeköttetés megvalósítását.”

Rovatok