Index Vakbarát Hírportál

Szentkirályi Alexandra gazból kötött csokorral köszöntötte Karácsony Gergelyt

2024. április 29., hétfő 16:10

Szentkirályi Alexandra, a Fidesz főpolgármester-jelöltje hétfőn délután egy posztot tett közzé a Facebook-oldalán, melyben Karácsony Gergelynek, Budapest jelenlegi főpolgármesterének szúrt oda.

Szentkirályi Alexandra a közösségi médiában közzétett videójában gazból kötött csokorral kívánt nyugdíjas éveire „hasonló munkamentes időszakot” Karácsony Gergelynek, mint ahogy „az elmúlt öt évet töltötte” – írja az MTI. 

Gazos területet kaszált kampányában a Fidesz főpolgármester-jelöltje a főváros X. kerületében, a Kerepesi úton annak demonstrálására, hogy a főváros jelenlegi vezetése szerinte elhanyagolja a közterületek kezelését.

„Vadvirágos Budapest helyett gazdátlan elhanyagolt dzsungelt kaptak a budapestiek Karácsony Gergely jelenlegi főpolgármestertől” – fogalmazott Szentkirályi Alexandra.

A város elhanyagolására, a nemtörődöm városvezetési modellre kiváló példa a Kerepesi út állapota

– mondta, majd hozzátette, hogy ő nem „ímmel-ámmal fog dolgozni azért, hogy Budapest egy élhetőbb, tiszta, karbantartott város legyen”.

„Olyan főpolgármester kell, aki nem csak szövegel, hanem odamegy, felgyűri az ingujját, és megcsinálja a munkát” – fogalmazott.

Szentkirályi Alexandra szerint munkával meg lehetne oldani az utak állapotát, a P+R parkolók építését és azt, hogy sokkal tisztábbak legyenek a közterületek. A sajtótájékoztató végén bemutatott egy gyomcsokrot, amellyel hátralévő nyugdíjas éveire „hasonlóan pihentető időszakot kíván Karácsony Gergelynek, mint ahogy az elmúlt öt évet töltötte”.

Rovatok