Index Vakbarát Hírportál

Baranyi Krisztina gyurcsányozva ment neki ellenfelének

2024. május 30., csütörtök 20:15

Gyurákovics Andrea, a Fidesz–KDNP ferencvárosi polgármesterjelöltje közösségi oldalán osztott meg egy videót Baranyi Krisztiánáról. Budapest IX. kerületének polgármestere a felvételen azt állítja, hogy kihívója, Gegesy Ferenc polgármesterjelölt Gyurcsány Ferenchez, a DK elnökéhez ment egyeztetni.

Mint írtuk, Budapest IX. kerületében Gegesy Ferenc színre lépésével újabb kihívót kapott Baranyi Krisztina független polgármester. A Fidesz helyi jelöltje, Gyurákovics Andrea közösségi oldalán osztott meg egy videót, amelyen Baranyi Krisztina, Ferencváros polgármestere azt állítja, hogy Gegesy Ferenc Gyurcsány Ferenchez ment egyeztetni.

Igazából nevetve kérdeztem, hogy én úgy hallottam Feri, hogy te a Gyurcsányhoz mégy egyeztetni arról, hogy te jelölt leszel, hogy mindent megpróbálnak itt tényleg a helyi szocialisták, de nem vettem komolyan. Tehát ilyen viccesen rákérdeztem, és a legnagyobb megdöbbenésemre azt válaszolta, hogy igen, hogy sokan győzködik, és hogy megy Gyurcsány Ferenchez erről egyeztetni

– fogalmazott Baranyi Krisztina. 

Baranyit vádolta meg korábban a fideszes politikus

Gyurákovics Andrea nemrég szintén a közösségi oldalán jelentette be, hogy nyomoznak Baranyi Krisztina ellen.

Abban a videóban elhangzik, hogy a Ferencvárosi Önkormányzat és az azt képviselő Baranyi Krisztina ellen 2022 óta folyik egy nyomozás a Budapesti Rendőr-főkapitányság korrupcióellenes alosztályán. A nyomozást két cég, a FEV9 Zrt. önkormányzati cég és a Bérleményüzemeltető Kft. működésével kapcsolatban indították. 

„Vagyis Baranyi – aki 2019-ben átláthatóságot és tiszta kezet ígért – ellen jelen pillanatban nyomozás folyik” – mondta a felvételen Gyurákovics Andrea.

Rovatok