Index Vakbarát Hírportál

Aktivisták ezreit mozgósítja a DK a kampány utolsó napjaiban

2024. június 4., kedd 18:04

A Demokratikus Koalíció (DK) kicsivel több mint tízezer aktivistával mozgósítja a választóit a kampány utolsó hetében.

Molnár Csaba, a DK ügyvezető alelnöke keddi, online sajtótájékoztatóján beszélt arról, hogy közösen kampányolnak más pártokkal, így ez a szám a szövetségeseik aktivistáival és önkénteseivel is kiegészül.

A DK–MSZP–Párbeszéd közös listájának kampányfőnöke arra is kitért, hogy a Demokratikus Koalíció aktivistái mintegy kilencszáz település közterein lesznek kint. Magyarázatként hozzátette, így érik el azokat a választókat, akik nem tartoznak szorosan pártjuk politikai közösségéhez – adta hírül az MTI.

Az EP-képviselő bejelentette, hogy ezen a héten több százezer ajtón is bekopognak, és az erőiket úgy koncentrálják, hogy a lehető legtöbbet segítsenek az általuk nyerhetőnek tartott városokban és kerületekben.

A DK országos telefonkampányt is folytat, ami nem csak központilag zajlik, mert az aktivisták minden városban telefonközpontokat működtetnek majd – emelte ki Molnár Csaba. Az ügyvezető alelnök végül cáfolta azokat a híreket, hogy a korábbinál kevesebb szavazatszámlálót delegáltak volna a szavazókörökbe.

Rovatok