Index Vakbarát Hírportál

Lázár János videón mutatta be a „telefonbetyárkodását”

2024. június 8., szombat 17:03

Lázár János a Baranya vármegyei Komlón segített megszólítani a helyi választópolgárokat. Az építési és közlekedési miniszter egy videót is megosztott arról, hogy miként „telefonbetyárkodott”. Deutsch Tamás, a Fidesz európai parlamenti listavezetője Gulyás Gergely miniszterrel közösen telefonon buzdította az embereket a vasárnapi választásokon való részvételre.

A Fidesz politikusai intenzív kampányba kezdtek a vasárnapi választások előtt, így voltak, akik telefonon próbáltak minél több embert megszólítani.

Lázár János nemrég a Baranya vármegyei Komlón segített a helyi kampányban. Polics József polgármesterjelölt támogatóit telefonon kereste fel az építési és közlekedési miniszter. 

A politikus a Facebook-oldalán osztott meg egy videót arról, hogy miként „telefonbetyárkodott”. Lázár János a felvételen arra kérte a vonal végén lévő hölgyet, hogy menjen el szavazni június 9-én, és támogassa a Fidesz jelöltjeit és listáját. A miniszter beszélgetőpartnere ezután elmondta, hogy „ne bolondozzon már, ez az egyetlen normális társaság, a normális emberek ott vannak”.

Deutsch Tamás, Gulyás Gergely és Schaller-Baross Ernő szintén telefonon mozgósított szavazókat vasárnapra.

Egymillió Találkozás Napja

Mint írtuk, Szolnokon kezdte az Egymillió Találkozás Napjára szervezett kampánykörútját Orbán Viktor miniszterelnök, a Fidesz elnöke. Orbán Viktor a szolnoki választókhoz bekopogva és nekik telefonálva is arról beszélt: „ma ott vagyunk minden faluban és minden városban, minden utcában és minden téren. Az egész országot mozgósítjuk”.

Az eseményt Menczer Tamás, a Fidesz–KDNP kommunikációs igazgatója is megosztotta szombat reggel a közösségi oldalán: „Ma egymillió békepárti emberrel találkozunk azért, hogy holnap győzzünk!” – tette hozzá.

Böngéssze az Index választási mellékletét, amelyben mindent megtalál az önkormányzati és az európai parlamenti választásokról! Cikkek, felmérések, kisokos, jelöltek – egy helyen a legfontosabb információk. A voksolás napján keresse nálunk a részvételi adatokat, az eredményeket térképekkel és mandátumokkal, valamint kövesse az este hét órakor kezdődő stúdióbeszélgetésünket, amelyben helyszíni bejelentkezésekkel és szakértők elemzéseivel várjuk önöket!

Rovatok