Index Vakbarát Hírportál

A Momentum befóliázta a Fidesz háborús plakátjait

2024. június 8., szombat 10:16

A Momentum Mozgalom aktivistái fóliával takarták le a Fidesz háborús plakátjait az ország több pontján, miután Donáth Anna, a párt elnöke kifejtette, hogy azok zsigeri félelmet próbálnak zúdítani a választókra.

A Momentum befóliázta a Fidesz „uszító, háborús” plakátjait – olvasható a párt Facebook-bejegyzésében.

Donáth Anna, a Momentum elnöke nemrég úgy fogalmazott, nem hagyhatjuk magunkat megfélemlíteni és rettegésben tartani, „az állampárti hatalom plakátjai ugyanis zsigeri félelmet próbálnak mindannyiunkra zúdítani”.

A Momentum cselekvő közösségként az ország több pontján aktivistáival lefóliázta az uszító háborús plakátokat

– olvasható a posztban.

Korábban, mint írtuk, Donáth Anna, a párt elnöke és EP-listájának vezetője arról beszélt, hogy a közösség „megalkuvás nélkül képvisel” morális ügyeket. Menczer Tamás, a Fidesz–KDNP kommunikációs igazgatója kifejtette, hogy nem a plakátok, hanem a háború jelent veszélyt a gyerekekre, éppen ezért nemhogy leveszik a plakátokat, de fokozzák a kampányt a választások előtti utolsó egy hétben.

Böngéssze az Index választási mellékletét, amelyben mindent megtalál az önkormányzati és az európai parlamenti választásokról! Cikkek, felmérések, kisokos, jelöltek  egy helyen a legfontosabb információk. A voksolás napján keresse nálunk a részvételi adatokat, az eredményeket térképekkel és mandátumokkal, valamint kövesse az este hét órakor kezdődő stúdióbeszélgetésünket, amelyben helyszíni bejelentkezésekkel és szakértők elemzéseivel várunk mindenkit!

Rovatok