Index Vakbarát Hírportál

Orbán Viktor: Padlógáz, mert a tét hatalmas

2024. június 8., szombat 11:57

Szolnokon kezdte az Egymillió Találkozás Napjára szervezett kampánykörútját Orbán Viktor miniszterelnök, a Fidesz elnöke – közölte az MTI-vel Havasi Bertalan, a kormányfő sajtófőnöke szombaton.

Orbán Viktor a szolnoki választókhoz bekopogva és nekik telefonálva is arról beszélt: „ma ott vagyunk minden faluban és minden városban, minden utcában és minden téren. Az egész országot mozgósítjuk”.

A Fidesz elnöke hozzátette: ez a legnagyobb kampányhajrá: egymillió találkozás egyetlen nap alatt. „Padlógáz, mert a tét hatalmas, és minden szavazat számít. Holnap pedig csak a béke, csak a Fidesz” – fogalmazott.

Egymillió Találkozás Napja

„Ma egymillió békepárti emberrel találkozunk azért, hogy holnap győzzünk!” – jelentette ki Menczer Tamás, a Fidesz–KDNP kommunikációs igazgatója szombat reggel a közösségi oldalán.

„Fantasztikus nap lesz a mai! Egymillió ember, egymillió találkozás” – fogalmazott, hozzátéve, hogy „mindenki a terepen lesz, 50 ezer aktivistánk és minden politikusunk kopogtat és telefonál”.

Ma az ország minden pontján békepárti emberek találkoznak, beszélgetnek, a Békemenet után ma újra megmutatjuk az erőnket. Holnap pedig mindannyian elmegyünk szavazni, és megvédjük Magyarország békéjét!

– szögezte le.

Menczer Tamás hangsúlyozta, sokkal erősebbek, mint a háborúpártiak. „Ha mindannyian elmegyünk vasárnap, akkor győzni fogunk!” – zárta szavait a kormánypártok kommunikációs igazgatója.

Centikre a háborútól

Mint megírtuk, Orbán Viktor a június 9-én esedékes választások előtti utolsó interjúját adta péntek este a TV2-nek. A kormányfő többek között arról is beszélt, hogy szerinte centikre vagyunk a háborútól. Orbán Viktor szerint „az utolsó előtti pillanatban vagyunk, a háborús pszichózis forrása Brüsszel és Washington”.

Változás kell mind a két helyen, a Egyesült Államokban is békepárti vagy háborúpárti elnököt fognak választani. Mi Brüsszelben tudjuk kikényszeríteni a változást. Sosem gondoltam volna, hogy EP-választásnak ekkora súlya lesz

– jelentette ki az interjúban a miniszterelnök.

Rovatok