Index Vakbarát Hírportál

Újabb plakátrongálás: ezúttal Lukácsi Katalint videózták le, ahogy lefestette a fideszes jelölt hirdetését

2024. június 9., vasárnap 08:01

Karácsony Gergely után az egyik V. kerületi ellenzéki politikus is kidekorálta az ellenfél plakátját a választások előtt.

A Belvárosi Fidelitas vasárnap reggel arról írt Facebook-oldalán, hogy egy videófelvételt kaptak arról, hogy szombat este az V. kerületben Lukácsi Katalin, aki Juhász Péter csapatában indul az önkormányzati választáson képviselőjelöltként, egy társával Belváros fideszes polgármesterének, Szentgyörgyvölgyi Péternek a plakátját rongálja éppen.

Az ellenzéki pártok által támogatott képviselőjelölt a felvétel tanúsága szerint annyira zavarba jött attól, hogy videóra vették a tettét, hogy egész egyszerűen elrohant a festékesvödörrel a kezében, majd befutott egy közelben lévő gyorsétterembe.

A szürreális jelenetet itt nézhetik vissza:

Nem Lukácsi Katalin az egyetlen ellenzéki politikus, aki a választás előtt hasonló akcióra szánta el magát, korábban Karácsony Gergely is nekiesett Vitézy Dávid plakátjának, miután Szentkirályi Alexandra, a Fidesz jelöltje visszalépett a javára a főpolgármester-választáson.

A Belvárosban zajló csatáról részletesebb cikket is írtunk a napokban, azt itt olvashatja el.

Böngéssze az Index választási mellékletét, amelyben mindent megtalál az önkormányzati és az európai parlamenti választásokról! Cikkek, felmérések, kisokos, jelöltek – egy helyen a legfontosabb információk. A voksolás napján keresse nálunk a részvételi adatokat, az eredményeket térképekkel és mandátumokkal, valamint kövesse az este hét órakor kezdődő stúdióbeszélgetésünket, amelyben helyszíni bejelentkezésekkel és szakértők elemzéseivel várunk mindenkit!

Rovatok