Index Vakbarát Hírportál

Piros Porsche tilosban parkol

2009.05.20. 08:25

Péter nemrég fotózta ezt a szép autót. Mint írja, "a kép a lezárt Fővám téren készült pénteken. Mivel forgalom elől elzárt terület, vagy a hídfelújítokhoz, vagy a metróépítőkhöz tartozhat. Ez is megmagyarázhatja mitől ilyen drágák a beruházások."

Kevésbé figyelmes olvasók figyelmét felhívjuk a külföldi rendszámra és a szélvédő mögött diszkréten megbúvó magyar rokkantkártyára.

József az Alkotmany utcában lőtte a múlt héten ezt a DHL kisteherautót a bringaúton. Külön érdekes a rajta levő felirat.

Harlequin felvétele erről a szerényen meghúzódó BMW-ről az Angyalföldi u.- Huba u. sarkánál készült. Mint írja, az teszi pikánssá a képet, hogy az összes irodaház alatt van parkoló és az utcán is ingyenesen lehet parkolni.

Ez a helyszín már ismerős, a hétvégén erről a bázisról indultak a közterület-felügyelők kerékbilincselni, kocsijukkal a megállni tilos tábla előtt parkolva. Lugi hétfőn fotózta ezt a Skodát ugyanott, az Állatkerti úton. Mint írja, "persze ezekkel semmit nem tud kezdeni a hatóság."

Ez a mai eset 14 órakor a IV. kerület Templom téren történt, már nekem is kiverte a biztosítékot, írta kedden Zoltán. "Hová jutunk, ha már a Brokernet Jaguárja sem tudja fizetni a parkolást (amúgy ráadásul tilosban állt)? Én fotóztam, mert viccesnek találtam az összhangot a Brokernettel."

Ha bárki a fentiekhez hasonló fotót vagy videót készít pofátlanul szabálytalankodó autósokról vagy egyéb felháborító/érdekes/meghökkentő fővárosi eseményről, küldje el a budapest blog jobb felső részén található linkre (Küldjön képet, videót!). Köszönjük.



Rovatok