Index Vakbarát Hírportál

Útlezárások a melegfelvonulás miatt Budapesten

2012.07.05. 12:25 Módosítva: 2012.07.05. 12:26

A szombati melegfelvonulás miatt forgalmi rend változás lép életbe Budapesten az V., a VI. és a XIV. kerületekben.

Pénteken 18 órától szombaton 20 óráig nem szabad megállni többek között az Andrássy út mindkét oldalán az Oktogon és a Bajcsy-Zsilinszky út között, a Liszt Ferenc téren a Paulay Ede utca és az Andrássy út között, a Jókai tér teljes területén, a Hajós utca mindkét oldalán a Paulay Ede utca és a Lázár utca között, a Dalszínház utca mindkét oldalán a Paulay Ede utca és a Révay utca között, a Székely Mihály utca mindkét oldalán az Andrássy út és a Paulay Ede utca között, a Dobó utca mindkét oldalán a Révay utca és az Andrássy út között.

Hasonló korlátozás vonatkozik a Zichy Jenő utca mindkét oldalán a Hajós utca és a Bajcsy-Zsilinszky út között, a Dessewffy utca mindkét oldalán a Hajós utca és a Bajcsy-Zsilinszky út között, a Teréz körút mindkét oldalán a Szófia utca és az Aradi utca között, az Oktogonon körben. A teljes lista a police.hu-n olvasható.

A forgalom elől szakaszosan és időszakosan zárják le szombaton 12 órától 20 óráig a Lendvay utca – Bajza utca – Aradi utca – Jókai utca – Ó utca – Nagymező utca útvonalat. A Budapesti Rendőr-főkapitányság kéri a járművezetőket és az üzemeltetőket, hogy a megváltozott forgalmi rend szerint, fokozott figyelemmel közlekedjenek.



Rovatok