Index Vakbarát Hírportál

Az apához került a balesetet okozó szlovák milliomosnő lánya

2012. szeptember 5., szerda 10:03 | aznap frissítve

Egy szlovák bíróság elvette a Magyarországon négy halálos áldozatot követelő baleset okozójának, Eva Varholíková Rezesovának (35) a gyermekét és a felügyeleti jogot az apának ítélték, írja a Blikk. Erik Fischer, a szlovák milliomosnő volt élettársa a Novy Cas című lapnak azt mondta: csütörtök óta nála van a kislánya. A gyermeket Rezesová anyja vitte el az apához, akivel azt a megállapodást kötötték, hogy magánéletükbe mostantól a nyilvánosságot nem engedik be.

A férfi a baleset után három nappal fordult a bírósághoz, hogy hozzá kerüljön a gyermek. A magyarországi börtönben ülő anya a hírt kedden tudta meg ügyvédjétől. Így valószínűleg nem láthatja lányát, a lány édesapja ugyanis nem hajlandó őt a börtönbe engedni és nem is vihetné, hiszen nem jelölték meg kapcsolattartóként. A Blikk szerint a nő korábbi házasságából származó fiát sem láthatja, mert volt férje, a kisfiú édesapja is szeretné magához venni a gyermekét.

Három héttel ezelőtt Eva Rezesová éjszaka az M3-as autópálya 44-es kilométerénél alkoholos állapotban, közel 200 kilométeres tempóban, fékezés nélkül belerohant BMW terepjárójával a Budapest irányába szabályosan haladó Fiat Putóba. A Fiat kigyulladt, az autó utasai közül hárman bennégtek, egy súlyosan összeégett asszony pedig a kórházban vesztette életét.

Rovatok