Index Vakbarát Hírportál

Nyilvános vécében felejtette pisztolyát

2009. július 23., csütörtök 12:37 | aznap frissítve

Egy idős asszony találta meg azt a töltött pisztolyt, amelyet egy biztonsági őr hagyott Melbourne egyik agárversenypályájának nyilvános vécéjében. A férfi azt mondta, hogy nagyon kellett sietnie, ezért használta a mozgáskorlátozottak számára fenntartott mellékhelységet, azt ugyanakkor nem tudta megmagyarázni, hogy miért csatolta le a fegyvert.

Egy agárversenypálya egyik nyilvános vécéjében felejtette töltött szolgálati fegyverét egy ausztrál biztonsági őr Melbourne városában, írta csütörtökön a The Age című ausztrál lap internetes oldalán.

A mozgáskorlátozottak számára fenntartott mellékhelységben hagyott pisztolyt egy idős nő találta meg a kézszárító tetején. Az asszony azonnal szólt a Melbourne délkeleti részén található versenypálya vezetőségének, akik kihívták a rendőrséget.

Az már csak a rendőrségen elvégzett vizsgálat után derült ki, hogy a fegyver az egyik biztonsági őré. Az ötvenes éveiben járó őr éppen járőrözött, amikor hirtelen vécére kellett mennie, és ezért a mozgáskorlátozottak számára fenntartott mellékhelyiséget választotta.

A tapasztaltként jellemzett biztonsági őr a rendőrség elmondása szerint megdöbbent, és kínosan érezte magát, amikor megtudta mi történt. Arra nem tudott magyarázatot adni, hogy miért csatolta le fegyverét a vécében.

A rendőrség szerint csak egyszerű tévedés történt, ezért az őr ellen nem indítanak eljárást a hatóságok.

Rovatok