Index Vakbarát Hírportál

Három bérgyilkos végezte ki az ukrán üzletmbert

2009. október 3., szombat 16:14

Két testőr, egy bérgyilkos, és a célpont üzletember maradt vérbe fagyva egy kijevi áruház előtt, amikor egy háromfős kivégzőosztag lelőtte az áruház tulajdonos-igazgatóját. Pedig az üzletembert a Belügyminisztérium kötelékébe tartozó Titán őrezred emberei védték.

Három bérgyilkos támadt egy üzletemberre Kijevben. A tűzharcban összesen négyen haltak meg: az üzletember, annak két testőre és az egyik bérgyilkos. Az ukrán belügyminisztérium kötelékébe tartozó Titán vagyonvédelmi őrezred tagjai sem tudták megakadályozni, hogy három bérgyilkos kivégezze az egyik kijevi nagyáruház igazgató-tulajdonosát.

A szemtanúk beszámolója szerint a támadók egy Chevrolet gépkocsival érkeztek az áruház kijáratához, amikor az üzletember négy testőr kíséretében kilépett az épületből járdára. Amikor a bérgyilkosok autójukból tüzet nyitottak az igazgatóra, a testőrök a golyók útjába kerülve védték az üzletembert, aki ezalatt visszamenekült az áruházba.

Az egyik bérgyilkos a nyomába eredt, és az áruház előterében agyonlőtte az igazgatót. A lövöldözésnek tanúja volt egy négyéves kislány, aki az elszenvedett sokk miatt elveszítette beszédkészségét.

Rovatok