Index Vakbarát Hírportál

Bajnai három gólt kapott

2010. március 2., kedd 21:00

Kétszáz néző előtt Varsóban egy ismeretlen MEH-államtitkár mesterhármasával ikszeltünk a lengyel kormányválogatott ellen.

A lengyelországi hivatalos látogatáson tartózkodó Bajnai Gordon miniszterelnök és a magyar küldöttség több tagja a hivatalos program végeztével kedden este barátságos labdarúgó-mérkőzést játszott a lengyel politikusokból, köztük Donald Tusk miniszterelnökből álló lengyel csapat ellen, a mérkőzés 3:3-as döntetlennel végződött.

A Varsó Ursynów kerületében lévő Orlik szabadtéri ifjúsági futballpályán rendezett mérkőzést mintegy kétszáz fős nézőközönség tekintette meg.

Mindkét csapat hat-hat fővel játszott kétszer 15 percet. Bajnai Gordon kapus volt, a magyar csapatban játszott többek között Oszkó Péter pénzügyminiszter és Szollár Domokos kormányszóvivő. Mindhárom magyar gólt Korányi Dávid, a Miniszterelnöki Hivatal kül- és biztonságpolitikáért felelős államtitkára szerezte, aki a mérkőzés alatt meg is sérült, de rövid pihenő után folytatta a játékot.

Lengyel részről az első két gólt Roman Kosecki, a vezető kormánypárt, a Polgári Platform parlamenti képviselője lőtte, a harmadikat pedig Donald Tusk miniszterelnök.

Rovatok