Index Vakbarát Hírportál

Pokoli lecke lett a kártyapartiból

2010. március 2., kedd 18:54

Floridában két tizenéves fegyverrel kényszerített szexre egy lányt és három fiút. Csak egy ismeretlennek köszönhetik, hogy megmenekültek.

Többek között fegyveres rablással, emberrablással és nemi erőszakkal vádolnak két tizenévest az Egyesült Államokban. A 17 éves Spencer Britt és társa, Francisco Henry példátlan brutalitással bánt el áldozataival, írja a truecrimereport.com.

A floridai Delray Beach egyik elhagyatott házában kártyázott három fiú és egy lány - mindannyian 17 év alattiak -, amikor váratlanul megjelent Francisco Henry. Fegyvert rántott, kirabolta őket, ekkor azonban betoppant a nem kevésbé szadista Spencer Britt, és kezdetét vette a rémálom.

Az áldozatok elmondása szerint Henry megerőszakolta a lányt, majd az egyik fiút ugyanerre kényszerítette. Ezt követően a két másik fiút vette rá arra, hogy egymással fajtalankodjanak. Ha megpróbáltak ellenszegülni, fenyegetésül a falba lőtt.

A tortúra több mint egy órán át tartott, amikor érkezett egy ismeretlen férfi, kiparancsolta Brittet és Henryt, majd meggyőzte őket arról, hogy seggfejként viselkedtek. Ezután ráparancsolt az áldozatokra, hogy öltözzenek fel és tűnjenek el, amilyen gyorsan csak tudnak.

A tizenévesek feljelentést tettek, mert ismerték egyik kínzójukat, Francisco Henryt, így a rendőrök pontosan tudták, hol kell őt keresni.

Rovatok