Index Vakbarát Hírportál

Utcán vetkőző magyar nőt fogtak el Velencében

2010. április 16., péntek 15:04

A velencei Lidón teljesen meztelenre vetkőzött egy magyar nő, aki néhány nappal korábban ugyanezt tette egy hipermarket pultjai között is. A 34 éves nő azzal indokolta tettét, hogy összeveszett olasz vőlegényével, ezért bosszúból sztriptízbe fogott.

A 34 éves, évek óta Bergamo közelében élő A. H. fényes nappal, egy utca kellős közepén kezdett sztriptízbe, és a fehérneműnél sem hagyta abba. Az először csodálkozó, majd felháborodott (és az idén késő tavasz miatt még télikabátot hordó) gyalogosok hívták a csendőröket, akik az utcán hirtelen kölcsönkért ruhaneműkkel takarták be a nőt, és a közeli kaszárnyába kísérték - számolt be a szerdai esetről a Corriere del Veneto című helyi lap.

A nő azt mondta, összeveszett olasz vőlegényével, ezért bosszúból sztriptízbe fogott - csak nem tudta abbahagyni. A csendőrök azonban nem hittek neki, mivel utcai fellépése előtt néhány nappal, a Lidó egyik kereskedelmi központjában, egy hipermarketben is vetkőzött. Máskor a Lidó egyik pizzériájában, a gyerekes családok vacsorája közben vált meg ruháitól, vagy az utcán meztelenül végezte a dolgát, a nő állítása szerint akkor is a barátjával való kiabálás dühében. A hatóságok feljelentést tettek ellene közerkölcs megsértése címén.

A csendőrség a nőt pszichológussal is megvizsgáltatta, a hivatalos eredmény még nem ismert, de az orvos nem zárta ki, hogy pszichés zavarban szenvedhet.

A magyar nőt a velencei nősegítő központba irányították, de ide sohasem érkezett meg. "Pedig ez több mint menhely, a központtal együttműködő magyar anyanyelvű mediátorok konkrét segítséget tudnak nyújtani minden bajba jutó magyar nőnek" - mondta el az MTI-nek Magyarország velencei tiszteletbeli konzulátusának ügyintézője, Anna Rossi. Hozzátette: a nő olasz társával március végén jelentkezett a velencei konzulátuson azzal, hogy kirabolták, ezért a konzulátus vasúti jegyet vásárolt neki, hogy hazatérhessen Magyarországra.

A velencei városi televízió beszámolója szerint A. H. teljesen épelméjű, egyszerűen nem tudja kontrollálni magát, és így dühíti még jobban fel olasz barátját. Az MTI értesülései szerint a nő korábban lokálokban táncosnőként dolgozott.

A magyar nők Olaszországban híresek a sztriptízről. 2008 márciusában, Bolognában egy 26 éves magyar lány meztelenkedett. Éjjel három órakor, teljesen ruha nélkül fürdőzött a város egyik sétányának nagyméretű szökőkútjában. A leghíresebb nyilvános magyar vetkőzőnő Itáliában Brigitta Bulgari (Kocsis), aki 2004-ben a Piacenza-Catanzaro másodosztályú labdarúgó-mérkőzésen, a piacenzai Garilli stadionban meztelenül futott be a pályára.

Rovatok