Index Vakbarát Hírportál

Szexuális zaklatásért pereli egy sminkes a KISS frontemberét

2010. május 28., péntek 19:14

Egy tavalyi koncerten teljes KISS-felszerelésben kezdte el szorongatni a sminkest a magyar származású Gene Simmons. A nő 500 ezer dollárt kér, a basszusgitáros szerint nem történt semmi.

A sminkes a feljelentésében azt állítja, hogy a tavaly novemberi KISS koncerten dolgozott, a basszusgitáros ott zaklatta. A feljelentés szerint az egész úgy kezdődött, hogy az ESPN sportközpontban rendezett koncert előtt Simmons "kéjesen és nem megfelelő hangnemben" azt mondta Victora Jacksonnak, hogy tetszik neki.

A sminkes azt állítja, meglepődött a zenész szexuális túlfűtöttségén, aki megragadta és ölelgetni kezdte őt. Az iratok szerint a sminkes azt mondta erre, hogy "jaj, ez fáj". Simmons erre a sminkes fejét a mellkasához szorította, és nem engedte el, sőt, amikor a nő ki akart szabadulni, még erősebben szorította, leszorította a karjait és az ágyékával nyomakodott felé.

A feljelentés szerint, amikor Simmons végzett a szorítással, annyit mondott, hogy "így már jobb, most már mehetsz." A sminkes 500 ezer dollár kártérítést követel. A 61 éves zenész visszaperelte a sminkest, mondván, csak pénzt akar, és valójában nem történt semmi.

A KISS péntek este a Papp László Budapest Sportarénában lép fel.

Rovatok