Index Vakbarát Hírportál

Sms miatt verte agyon a golfbajnoknőt

2010. július 11., vasárnap 12:03 | aznap frissítve

Vallott a többszörös golfbajnoknőt május elején meggyilkoló férje, aki állítása szerint sms-ek miatt verte agyon feleségét, írja a Blikk.

Az első magyar profi golfozónő Fodor Krisztina férje vallomásában arról beszélt a nyomozóknak, hogy a május eleji hajnalon felriadt álmából, bekapcsolta felesége mobiltelefonját és az ott talált sms-ektől lett olyan mérges lett, hogy agyonverte feleségét, írja a Blikk.

Ezt követően még több mint tíz órán át az ágyban maradt a holttest mellett és emaileket küldött a nő tanítványainak a különórák lemondásáról. A gyilkosság után a férfi a Balatonhoz ment, mert vízbe akarta fojtani magát, de nem talált megfelelő hajót, ezért kivett egy szobát és másnap hasba szúrta magát, de túlélte.

Nagy István százados, a BRFK életvédelmi osztályának főnyomozója azt mondta a lapnak, hogy a féltékenység lehetett az indíték, mivel felbukkant a nő mellett egy másik férfi. A férj többször próbálta emailen "jobb belátásra bírni riválisát," aki azonban nem is válaszolt, írja a Blikk.

A férfi ismerősei szerint korábban komoly üzletember volt, azonban a Blikk szerint az elmúlt években már a nő tartotta el. A férj frissítette a nő honlapját és leszervezte az utazásait.

Rovatok