Index Vakbarát Hírportál

Elvágta a zsinórokat barátnője ejtőernyőjén a féltékeny belga asszony

2010. szeptember 24., péntek 20:16

Mindketten az imádott férfinél aludtak, az egyikük kapta az ágyat a házigazdával együtt, a másikuk a kanapét. Nem kellett volna.

A belga Tongeren bíróságán elkezdődött a 26 éves Els Clottemans tanítónő pere, akit azzal vádolnak, hogy féltékenységből elrontotta a barátnője, a 38 éves Els Van Doren ejtőernyőjét.

A vádirat szerint a négy évvel ezelőtti, novemberi napon négyen csináltak volna meg egy összekapaszkodós ugrást, a két nő, közös szeretőjük, Marcel Somers, és egy másik férfi. Clottemans úgy tett, mint aki véletlenül leszakad a többiektől, majd a közelből figyelte, ahogy a három, egymás kezét fogó ejtőernyős három kilométer zuhanás után elengedi egymást. Els Van Dorennek ezután nem nyílt ki sem a rendes, sem pedig a póternyője, így egy kilométer zuhanás után becsapódott egy kiskertbe és azonnal meghalt.

Somers szombatonként találkozgatott a házas, kétgyermekes Van Dorennel, péntekenként pedig Clottemanssal volt randija, akit – vallomása szerint – már le akart koptatni.

A borzalmas esetet végig rögzítette Van Doren sisakkamerája.

Az ügyészek szerint a tanítónő akkor vághatta el a köteleket, amikor egy héttel a végzetes ugrás előtt mindkét nő Somersnél aludt, de a fiatalabbik a kanapéra kényszerült.

Rovatok