Index Vakbarát Hírportál

Karambollal ért véget az autós üldözés

2010. október 14., csütörtök 19:51

Piros lámpákon áthajtva okozott balesetet egy többszörösen körözött férfi Csepelen. Két kisgyerek könnyebben megsérült az autós üldözésben.

Több piros lámpán is áthajtott és balesetet okozott Budapesten egy 27 éves férfi, aki ellen hat elfogatóparancs volt érvényben. A rendőrök a XXI. kerületben, az Ady Endre út és a Táncsics Mihály út kereszteződésében látták, hogy az autós megelőzte az álló kocsisort, és a jelzőlámpa tilos jelzése ellenére behajtott a kereszteződésbe.

Üldözni kezdték az autóst, aki figyelmen kívül hagyta a rendőri jelzéseket és tovább menekült. Végül egy újabb piroson áthajtva a Völgy utca és a Kölcsey utca kereszteződésében karambolozott egy másik autóval, amelyben két kisgyerek könnyebben megsérült.

A menekülő férfi kiugrott az autójából és futni kezdett, de a rendőrök elfogták és előállították. Kiderült, hogy hat körözés volt érvényben ellene, ebből négyet az érdi rendőrség, kettőt pedig más pest megyei hatóságok adtak ki ellene. Az MTI információi szerint az autóban egy másik férfi is volt, akinek sikerült elmenekülnie a helyszínről.

Rovatok