Index Vakbarát Hírportál

Öngyilkos lett Dunaújváros volt alpolgármestere

2011. április 26., kedd 13:55

Tóth László, Dunaújváros nemrég lemondott alpolgármestere öngyilkos lett, a rendőrség megerősítette az információkat, írta a Dunaújváros Online.

A Dunaújváros Online több forrásból úgy tudja, hogy a volt gazdasági alpolgármester pisztollyal vetett véget életének a radari birkózócsarnoknál.

R. Szabó Ágnes, a megyei rendőr-főkapitányság szóvivője annyit mondott, hogy a rendelkezésre álló adatok szerint kedden késő délelőtt holtan találták Tóth Lászlót, az ügyben még tart a helyszíni szemle. Az elsődleges megállapítás szerint azonban az idegenkezűség kizárható. A rendőrség közigazgatási eljárás keretében vizsgálja a haláleset okait és körülményeit.

Dunaújváros fideszes alpolgármestere, Tóth László április 14-én mondott le tisztségéről. A képviselő-testülethez és a város polgármesteréhez eljuttatott - a Dunaújvárosi Hírlap internetes oldalán is megjelent - levele szerint azért döntött a lemondás mellett, mert személyét érintően "olyan súlyos mértékű bizalmatlanságot, kirekesztést tapasztalt", amely lehetetlenné tette, hogy megbízatását elveinek megfelelően, tisztességgel el tudja látni.

Rovatok