Index Vakbarát Hírportál

Fagyasztóba zártak egy idős férfit

2011. május 9., hétfő 15:23

Fagyasztóládából mentettek ki a rendőrök egy idős férfit Kiskunhalason - közölte a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője hétfőn.

Az esetről eddig annyit tudni, hogy egy 21 éves férfi szóváltásba, majd verekedésbe keveredett egy 68 éves idős emberrel, aki a férfi ütésétől elvesztette az eszméletét. Ezután a fiatal férfi az általa halottnak vélt ember testét egy kamrában lévő fagyasztóládába rejtette. A fagyasztóra különféle nehezékeket helyezett, majd bekapcsolta a gépet.

A fiatalember később ismerősének is elmondta az esetet, és arra kérte, hogy az idős férfi házából különféle ingóságokat vigyenek el közösen. A segítségül hívott férfi rövid időn belül bejelentést tett a rendőrségen.

A könnyű sérüléseket szenvedett idős férfit a rendőrök szabadították ki a fagyasztóládából, amelyben szerencséjére kevesebb mint egy órát töltött.

Mihályné Bornemisza Eleonóra beszámolt arról: az idős és a fiatal férfi is alkoholos állapotban volt vasárnap este. A szóvivő hozzátette: az emberölés kísérletével gyanúsítható férfit elfogták, majd kihallgatását követően őrizetbe vették, és kezdeményezték az előzetes letartóztatását.

Rovatok