Index Vakbarát Hírportál

Szamurájkarddal estek egymásnak

2011. május 21., szombat 16:03

Pénteken délután tömegverekedés tört ki a Heves megyei Halmajugrán az italbolt közelében. A verekedők különböző veszélyes eszközökkel, többek között szamurájkarddal estek egymásnak, az egyik sérültnek levágták a fülét.

Egy ember életveszélyesen, egy pedig súlyosan megsérült, amikor tömegverekedés tört ki pénteken késő délután a Heves megyei Halmajugrán.

A verekedés, amelyben mintegy tízen vettek részt, előzetes szóváltást követően pattant ki két ellenérdekelt társaság között. Az összecsapásnak a helyszínre érkező rendőrök vetettek véget - közölte az MTI kérdésére Soltész Bálint, a Heves Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője.

A rendőrök perceken belül kiérkeztek a helyszínre, az italbolt közeléből hat embert állítottak elő - írja a hirado.hu. Végül csak négy ember - köztük a két sérült - ellen indítottak eljárást csoportos garázdaság és súlyos testi sértés elkövetésének megalapozott gyanúja miatt. Valamennyiüket őrizetbe vették, ám a két sérültet egyelőre kórházban ápolják.

Az MTI úgy értesült, hogy a verekedők különböző veszélyes eszközökkel, közöttük szamurájkarddal estek egymásnak és az egyik sérültnek levágták a fülét.

Rovatok