Index Vakbarát Hírportál

83 ezer euróba került a Gellértben tartott orgia

2011. május 22., vasárnap 17:35

A Gellért termálfürdőben 2007-ben a német biztosítóügynököknek rendezett szexparti 83 ezer euróba került - közölte az egykori biztosítócéget ma tulajdonló Ergo főnöke a Der Spiegel hamburgi hírmagazinnal.

Torsten Oletzky elmondta, hogy a szexorgia egy háromnapos jutalomutazás része volt, de erről többet nem akart mondani, mert még folyik az ügy kivizsgálása. A cégvezető "súlyos hibának" nevezte a partit, amely "kirívóan megsértette" a vállalat szabályzatát.

A Handelsblatt német üzleti lap csütörtökön számolt be arról, hogy a biztosító a cég legjobb ügynökeinek szervezett partira kibérelte a Gellért fürdőt és gondoskodott a vendégeket szórakoztató prostituáltakról is.Oletzky elmondta, hogy a parti résztvevői közül sokan ma is dolgoznak az Ergónak. "Nehéz rekonstruálni, ki mit tett ezen az utazáson. Ráadásul, csak egy rendezvényen való részvételnek még nem lehetnek személyzeti következményei. Morálisan el lehet ítélni - ami viszont tényleg súlyos vétség, hogy annak idején voltak olyanok a vállalatunknál, akik ilyesmit szerveztek", de ők ma már nincsenek a cég kötelékében - mondta Oletzky, aki szerint legalábbis fontolóra vették, hogy indíthatnak-e ellenük eljárást.

Rovatok