Index Vakbarát Hírportál

Baltával vertek agyon egy férfit Polgáron

2012. február 16., csütörtök 10:04

Őrizetbe vette a rendőrség azt a 22 éves polgári férfit, aki megalapozottan gyanúsítható azzal, hogy szerdán különös kegyetlenséggel megölt egy 30 éves férfit a hajdú-bihari városban, közölte Kovács Károly rendőr százados csütörtökön. A hajdú-bihari rendőr-főkapitányság sajtóügyeletesének tájékoztatása szerint szerda délután egy lakatlan polgári házban ismeretlen férfi holttestet találtak, és olyan sérülések voltak rajta, amelyek bűncselekmény elkövetésére utaltak.

A rendőrök rövid időn belül felkutatták és elfogták a sértett egyik ismerősét, aki megalapozottan gyanúsítható a bűncselekmény elkövetésével. Az előállított 22 éves férfi beismerte a bűncselekmény elkövetését; tettéért életfogytig tartó szabadságvesztéssel is sújtható. A rendőrség kezdeményezi előzetes letartóztatását.

Az MTI más, helyi forrásból úgy értesült, hogy a két férfi italozás után hazafelé tartva összeverekedett előbb az utcán, majd egy elhagyatott házban. Egyikőjük baltával szétverte társa fejét, a sérült a helyszínen meghalt.

Rovatok