Index Vakbarát Hírportál

Eltűnt egy macedón férfi Érden

2010. november 26., péntek 19:32

Eltűnt egy idős, macedón férfi pénteken Érden, aki magyar rokonaihoz érkezett látogatóba. Az idős embernél nincsenek iratok és telefon sem, nem tud magyarul és feltehetően magyar telefonszámot sem tud, amit értesíthetne. Rendőrök, civilek és a Pest Megyei Kutató-mentő Szolgálat munkatársai is keresik.

Balázs László, a Pest Megyei Kutató-mentő Szolgálat vezetője elmondta, hogy a 73 éves macedón férfi reggel fél kilenckor indult el sétálni, Érden. Azóta nem került elő, nap közben a rokonai és a rendőrök is keresték, a kutatásba a Pest Megyei Kutató-mentő Szolgálat is bekapcsolódott.

Az idős ember nem tud magyarul, iratok, pénz és telefon sincs nála. 170 centiméter magas, ősz hajú, átlagos testalkatú férfi, minden ruhadarabja fekete, kivéve piros-fehér kockás sálját. A férfi elvileg szellemileg és fizikailag is egészséges, vélhetően eltévedt az ismeretlen környezetben. Balázs László azt kérte, hogy aki tud valamit az eltűnt férfiról, hívja a 06-70-458-7000-es telefonszámon a Pest Megyei Kutató-mentő Szolgálatot.

Rovatok