Index Vakbarát Hírportál

Pocsék körülmények várják a Ferencvárost Brüsszelben az Európa-liga nyitányán

2024. szeptember 24., kedd 11:29

A belga sajtó szerint továbbra is elég rossz állapotú a gyepszőnyeg a Lotto Parkban, ahol holnap este a Ferencváros labdarúgócsapata az Anderlechttel mérkőzik az Európa-liga alapszakaszának első fordulójában.

Finoman szólva sem legbékésebb időszakában fogadja az Anderlecht a magyar rekordbajnokot az Európa-liga megreformált alapszakaszának nyitányán. A belga futballklub a napokban edzőváltáson esett át, formája pedig erősen kívánnivalót hagy maga után, illetve otthona, a Lotto Park gyepszőnyege is „romokban van”.

Erről a mérkőzést megelőzően írt a belga sajtó. Véleményük szerint „a Lotto Parkban a gyepszőnyeg még annyira sem szép, mint a rajta mutatott foci”.

A Csakfoci a belga Het Nieuws België cikke alapján arról írt, hogy a gyep látványosan rossz állapotban van, de a klub igyekszik rendbe rakni a pályát a mérkőzés szerda esti időpontjára.

A gyep kevésbé tűnik zöldnek, új fűmagokat vetettek, és eltávolították a felesleges szerves anyagokat a javulás érdekében.

Az Anderlecht a napokban menesztette Brian Riemer vezetőedzőt, a Ferencváros ellen szerda este így az ideiglenesen kinevezett David Hubert irányít.

Az Anderlecht–Ferencváros El-mérkőzés szerda este, 21 órakor kezdődik Brüsszelben, az Index percről percre élő közvetítésben számol be az eseményekről, majd összefoglalóval jelentkezik.

Ön szerint hogyan végez a Ferencváros az Európa-liga főtábláján?

  • 3091
    A 25–36. hely között zár, ezzel véget ér a nemzetközi kupaszereplése.
  • 2960
    A 17–24. hely között végez, így nem kiemeltként folytatja a kieséses szakaszban.
  • 1258
    A 9–16. hely között zárva kiemeltként várhatja a nyolcaddöntőért rendezendő playoffkört.
  • 532
    Az első nyolc hely egyikén végezve rögvest nyolcaddöntőbe jut!

Európa-liga, alapszakasz, 1. forduló:

szerdán játsszák:

csütörtökön játsszák:

Rovatok