Index Vakbarát Hírportál

Simán nyert vendégként az Ajax, kikapott az FTC következő ellenfele

2024. október 24., csütörtök 23:09 | aznap frissítve

A Ferencvárossal november 7-én Hamburgban mérkőző Dinamo Kijev 1–0-ra kikapott az AS Roma otthonában a labdarúgó Európa-liga ligaszakaszának 3. fordulójában. Továbbra is százszázalékos a Tottenham, az Anderlecht és a Lazio.

Hazai pályán 1–0-ra nyert a Tottenham Hotspur a holland AZ Alkmaar ellen. A londoni csapat, amely az előző fordulóban Budapesten győzte le az FTC-t, pontveszteség nélkül a tabella második helyén áll – emelte ki összeállításában a Magyar Távirati Iroda.

Ugyancsak százszázalékos maradt a belga Anderlecht, amely a Ferencvárossal az első körben találkozott otthon, valamint a Lazio, amely jobb gólkülönbségével első a tabellán.

A Manchester United harmadszor is döntetlent játszott, ezúttal korábbi vezetőedzője, José Mourinho jelenlegi csapata, a török Fenerbahce otthonában.

Az Ajax 3–0-ra nyert az azeri Qarabag vendégeként csütörtökön a labdarúgó Európa-liga alapszakaszának harmadik fordulójában.

A hazai csapat már a 15. percben emberhátrányba került, majd a 79.-ben még egy fővel megfogyatkozott. Az amszterdami együttes már a második kiállítás előtt kialakította a végeredményt.

A Ferencváros következő ellenfele, a Dinamo Kijev 1–0-s vereséget szenvedett Rómában. Az FTC Hamburgban játszik majd az ukrán csapattal.

Mint beszámoltunk róla, a Ferencváros csütörtök este a francia élvonal legutóbbi kiírását ötödik helyen befejező OGC Nice ellen szerezte meg első pontjait a kiírásban, méghozzá Moise Bombito öngóljának köszönhetően. 

LABDARÚGÁS, EURÓPA-LIGA
Eredmények, alapszakasz, 3. forduló

(MTI / Index)

Rovatok