Index Vakbarát Hírportál

Justin Bieber összeáll a BTS dél-koreai szupersztárjaival

2021. április 30., péntek 08:40

A hírek szerint az előadókat menedzselő vállalatok egyesülése után ígéretes együttműködést fontolgat az kanadai popsztár és a K-pop szupercsapata. Ha megvalósul a közös munka, azzal Justin Bieber- és a BTS-rajongók millióinak okozhat örömöt világszerte.

Úgy tűnik, hamarosan újabb bomba robbanhat a popszíntéren, a PageSix információi szerint ugyanis Justin Bieber és a dél-koreai K-pop-szupersztár BTS tagjai közös dallal rukkolhatnak elő. Persze ez nem azonnal történik – a portál úgy tudja, mindannyian kellő időt szánnak rá, hogy meggyőződjenek arról, érdemes-e kiadni az együttműködésük gyümölcsét.

A lap forrása szerint elképzelhető, hogy a készülő dal a legutóbbi, „Justice” című Bieber-album deluxe kiadványának részeként jelenik meg, hogy továbbra is a toplistákon tartsa a lemezt. A közös munka egyébként feltehetőleg a művészeket képviselő cégek egyesülésének eredményeként valósulna meg. 

A hónap elején érkezett a hír, hogy a K-pop-fiúbanda korábban Big Hit Entertainment néven ismert, mostanra HYBE elnevezésű kiadója 1 milliárd dollárért megvásárolta Scooter Braun Ithaca Holdings nevű társaságát. Braun egyébként, akihez olyan előadók tartoznak, mint Ariana Grande, Demi Lovato és J Baldvin, szintén csatlakozik az igazgatósághoz, így tulajdonképpen

összeolvad a két vállalat.

Az üzlet részét képezi az Ithaca Holding leányvállalata mellett a Big Machine Group is.

A HYBE nemrég közzé is tett egy videót a biznisz kapcsán a YouTube-on, amelyben a BTS tagjai az egyesülést üdvözölve azt mondták, remélik, hogy együtt növekednek és osztoznak majd a pozitív hatásokban azokkal az előadókkal, akik az új család tagjai lesznek. A „Dynamite” című gigasláger énekeseiről azóta az is kiderült, hogy rajonganak Bieberért, egy korábbi interjúban elmondták, a kanadai popsztár zeneileg nagyon nagy hatással van rájuk. 

A 27 éves Justin Bieber, viszonozván a kedves szavakat, egy beszélgetés során kiemelte, ha valaki tudja, hogy kell történelmet írni, az a BTS. Rámutatott, hogy a K-pop-banda sorra döntögeti a globális zeneipar eddigi rekordjait, de elismeréssel említette azt is, hogy szilveszterkor felléptek a Time Square-en, illetve szerepeltek James Corden „Carpool Karaoke” című műsorában, a „The Tonight Show” felkérésére pedig énekeltek a Grand Central Station csarnokában, és színpadra álltak az MTV 2020-as virtuális díjátadóján is.

Bieber egy TikTok-videót is készített, amelyben a K-pop szupersztárjainak neveit skandálja, Jungkooknak pedig boldog születésnapot kívánt a közösségi oldalán.

A slágergyárosok egyesüléséről a PageSix szerint először a Deuxmoi Instagram-oldalán röppentek fel a hírek.

Rovatok