Index Vakbarát Hírportál

Új szerepben Istenes Bence

2021. május 6., csütörtök 18:07

A műsorvezető ezentúl nemcsak a képernyőn, hanem a pályán is remekel.

A televíziós nagyprodukciók mellett Istenes Bence nemrég saját YouTube-sorozattal jelentkezett, most pedig egy egészen más területen próbálja ki magát. A műsorvezető egy focicsapathoz igazolt: a hírek szerint a Garboda PV Öskü középpályása lesz. 

A játékosok egy fotóval újságolták el, hogy a tévés is beállt közéjük, amit a csapat elnöke is megerősített. Hornyák György a veolnak beszélt arról, hogy Istenes az egyik focista, Hornyák Ádám révén került a klubba. 

Ádámmal jóban van a Bence és kérdezte tőle, nem jöhetne le focizni Ösküre. Edzett velünk, és azt kell mondjam, hogy jól mozog, ügyes. Az elmúlt években nem játszott nagypályán, de korábban többször is szerepelt különböző csapatokban

– mondta a lapnak Hornyák György, hozzátéve: Istenes Bence a vasárnapi bajnokin léphet a csapattal először pályára, amikor a Garboda PV az Alsóörsöt fogadja a megye II 23. fordulójában.

Nagy szeretettel köszöntjük egyesületünk új igazolását Istenes Bencét!  Új középpályásunknak kívánunk rengeteg győzelmet, boldog pillanatokat, reméljük már a hétvégén közös sikert ünnepelhetünk az Alsóörs csapata ellen! Hajrá Öskü!

– olvasható a csapatkép mellett.

Rovatok