Index Vakbarát Hírportál

Kulcsár Edina nagyon sokat fogyott

2021. május 9., vasárnap 08:30

Két és fél hónap alatt több mint 10 kilótól sikerült megszabadulnia Kulcsár Edinának. Az egykori szépségkirálynő videón mutatta meg az eredményt.

Kulcsár Edina egyre nehezebben viseli, amikor bántó megjegyzéseket kap. Erről a közösségi oldalán írt, hangsúlyozva: tudja, hogy nem kellene foglalkoznia mások véleményével, és ebben a helyzetben igazából nem is magát, hanem azokat sajnálja, akik kritizálják, mert szerinte ez az ő frusztrációjukat igazolja. A beszámolójából kiderül, olyan is előfordult, hogy valaki a külsejét kifogásolta egy fotója alatt, de egyéb dolgokba is rendre belekötnek a kommentelők. 

Új információként annyit közölt, hogy lefogyott, de rögtön hozzátette azt is, hogy ezzel nem akar másokban rossz érzést kelteni. Nem sokkal később videón mutatta meg, mennyit változott a teste február közepe óta.

Nagyon hamar sikerült elérnem a célom, hogy a mérleg ne 71 kilót mutasson, hanem csak 60 körüli súlyt

– büszkélkedett, megjegyezve: egy ideje már teljesítette a kitűzött célt, de csak most tudott felvételt készíteni róla. Azt is elárulta, hogy nagyon sok kérdést kap annak kapcsán, miként sikerült ilyen rövid idő alatt több mint 10 kilót leadnia. A válaszát egyszerűen fogamazta meg:

Akaraterővel és fegyelemmel értem el ezt az eredményt.

Az egykori szépségkirálynő, aki két kisgyermek édesanyja, nagyon büszke magára a fogyása miatt, és rendkívül hálás a sok támogató üzenetért. Nemrég egyébként az Index szerkesztőségében is megfordult: a Sunday Brunch vendégeként mesélt a karrierjéről és a családjáról. A könnyed beszélgetés során az is kiderült, hogy lett az övé a legtöbb követővel rendelkező hazai Instagram-fiók.

Rovatok