Index Vakbarát Hírportál

Demcsák Zsuzsa új szerepben mutatja meg magát

2021. július 15., csütörtök 09:24

Hamarosan indul a TV2 táncos show-műsora, amelyben ismert személyek lépnek parkettre profi táncosokkal az oldalukon. A Dancing with the Stars új évadában Demcsák Zsuzsát, Árpa Attilát és Dobó Katát is láthatják a nézők.

Ahogy korábban az Index is megírta, új évaddal jelentkezik ősszel a Dancing with the Stars. A csatorna ezt az Instagram-oldalán erősítette meg májusban, mostanra pedig az is kiderült, hogy ezúttal kik mérik majd össze a tánctudásukat a parketten. 

A több héten át zajló verseny első évadának egyik szenzációjaként a dél-amerikai szappanoperákból ismert Gabriela Spanic is megmutatta a tánctudását Andrei Mangra oldalán, aki aztán elkísérte a színésznőt Mexikóba, ahol együtt töltötték a karácsonyt és a szilvesztert. Ugyan a következő sorozatban a műsor készítői nem hoznak külföldi hírességet, Spanic partnere ismét ott lesz a profi táncosok közt, ezúttal Tóth Andit vezetve a parketten. Az új évadban Demcsák Zsuzsa és Árpa Attila is versenybe száll, de a rádiós-DJ Cooky is táncra perdül, méghozzá a feleségével. 

A csatorna szerdán este tette közzé a teljes névsort. Íme:

A párok már elkezdték a próbákat. Nézze meg, mit gondolnak a műsorról a női versenyzők:

 A férfi versenyzők is megszólaltak:

(Borítókép: Demcsák Zsuzsa és Suti András. Fotó: Kaszás Tamás / Index)

Rovatok