Index Vakbarát Hírportál

Ezt kapta 8. születésnapjára a kis trónörökös

2021. július 23., péntek 12:11

György herceg tegnap ünnepelte 8. születésnapját, az Us Weekly szerint pedig nem bízták a véletlenre a trónörökös nagy napját. Volt torta, ajándékok és egy kis titok is.

A lap szerint a cambridge-i hercegi pár focilabda alakú tortával kedveskedett a család legidősebb gyermekének. De nem csak édességgel lepték meg fiukat, kapott egy természetfelfedező szettet és egy menő órát is. 

II. Erzsébet és Károly herceg Zoomon keresztül köszöntötték Györgyöt, a lap forrása úgy tudja, a királynő egy titkos meglepetést is küldött dédunokájának. De vajon mit kapott?

Ön szerint mit kapott II. Erzsébettől a kis György herceg?

  • 2952
    Egy mini Land Rovert.
  • 661
    Egy újabb jól csengő címet.
  • 277
    Egy új kezeslábast.
  • 71
    Pénzt, természetesen.

Katalin hercegné, a család vizuális krónikása egyébként egy fotót is megosztott a hercegről, a képpel pedig a néha dédpapa, Fülöp herceg előtt is tisztelegtek, hiszen György egy Land Roveren ül, ami II. Erzsébet férjének kedvenc autója volt hajdanán.

A nyolcéves herceget természetesen a királyi család több tagja is méltatta a közösségi médiában, Meghan Markle és Harry herceg oldalán azonban semmilyen poszt nem jelent meg, melyben unokaöccsüket köszöntötték volna.

Rovatok