Index Vakbarát Hírportál

Lady Gaga személyes ikonjával duettezik

2021. augusztus 6., péntek 14:34

Az MTV-n ma délután ötkor debütál Lady Gaga videoklipje. A sokoldalú énekesnő újból Tony Bennett-tel dolgozik legújabb albumán.

Lady Gaga másodjára állt össze az idén 95. életévét ünneplő Tony Bennett-tel, hogy egy történelmi jelentőségű albumot hozzanak létre. Habár a Love for Sale című nagylemez csak október elsején kerül a boltok polcaira, a türelmetlen rajongók már ezen a héten kapnak egy kis ízelítőt a közös munkából. A duó újabb közös dala, az I Get a Kick Out of You videoklipjére már nem kell sokat várni, augusztus 6-án délután ötkor debütál az MTV képernyőjén.

A Columbia és Interscope Records háza táján készült új album azért is történelmi, mert ez lesz az olasz-amerikai Tony Bennett utolsó stúdiófelvétele. A világhírű énekes a 95. születésnapja alkalmából a Radio City Music Hallban lép fel kedvenc zenész kollégájával, Lady Gagával. A Még egyszer utoljára: Egy este Tony Bennett-tel és Lady Gagával előadások már most bombasikernek számítanak, az első koncertekre a jegyek kevesebb mint egy nap alatt keltek el.

Az új album ötlete azután született, hogy a két előadó első albuma, a Cheek to Cheek 2015-ben a Billboard-slágerlisták első helyén debütált. Az album jazz-, bigband- és zenekari feldolgozásai során Bennett lágy stílusával és Lady Gaga erőteljes hangjával olyan harmonikus koktél jött létre, amely után jöhetett a második kör.

Az új album felvételének idején Tony Bennetten már diagnosztizálták az Alzheimer-kórt, állapotát családja az év elején hozta nyilvánosságra. A találkozás ezért is keserédes, mert korunk legnagyobb énekesnője egy valódi élő legendát kísér utolsó színpadi kalandjára.

Rovatok