Index Vakbarát Hírportál

Fluor Tomi a színpadon tortázott

2021. augusztus 12., csütörtök 11:18

A Velencei-tó partján, az EFOTT-on tartotta a Wellhello énekese a születésnapját.

Megnyitotta kapuit az Egyetemisták és Főiskolások Országos Turisztikai Találkozója, amit idén már 45-ödjére rendeznek meg. Miután Velence nem kért belőle, egy év kihagyás után most Sukorón tartják az eseményt augusztus 10-15. között.

A szervezők közleménye szerint a látogatók több mint 200 zenei, valamint számos napközbeni program közül válogathatnak, és idén először két nagyszínpadot is nyitottak a legnagyobb érdeklődésre számot tartó fellépőknek, köztük az amerikai Flo Ridának és a német Scooternek, akik a nyitás óta az első nagy nemzetközi fellépők hazánkban. De nem csak zenei programok közül válogathatnak a fesztiválozók az EFOTT-on, lehet sportolni, mozizni vagy egyéb aktivitásokat kipróbálni a koncertek, na és persze a strandolás mellett. 

A bérletesek kedden már beléphettek a rendezvény területére, ahol EFOTT olimpiával, Vad Fruttik, Punnany Massif, Soulwave, Dzsúdló és Azahriah koncerttel várták az érdeklődőket, de Fluor Tomi is színpadra állt, aki a fesztiválon tartotta a születésnapi buliját. 

A fotók alapján jó lehetett a hangulat, a Wellhello énekese egy tortát is kapott.

A fesztivál kedden a világjárvány elleni védekezésben résztvevő egészségügyi hallgatók előtt tisztelegve, ingyenesen belépést biztosított nekik a rendezvényre. 

(Fotó: Fluor Tomi. EFOTT)

Rovatok