Index Vakbarát Hírportál

ByeAlexszel szemben Zola megvédte Bánkot: Minket nem zavartak a muskátlik

2021. augusztus 23., hétfő 06:01

Nagy port kavart, hogy szombat este elmaradt ByeAlex és a Slepp koncertje Bánkon. A történtek kapcsán már az énekes és a szervezők is megszólaltak, most pedig az aznap esti másik fellépő, a New Level Empire frontembere is elmondta a tapasztalatait a helyszínről.

Ahogy az Index is beszámolt róla, hiába várta a közönség, elmaradt ByeAlex koncertje szombat este a Bánki-tónál. Hogy miért nem állt színpadra, arról a közösségi oldalán nyilatkozott az énekes – álláspontja szerint a szervezők nem teljesítették, amiben a technikai körülményekre vonatkozóan a szerződésben megállapodtak. A szervezőbrigád szintén kiadott egy közleményt, kifejezve sajnálatukat az elmaradt koncert miatt, és megígérték, hogy a jövőben körültekintőbben szervezik a Bánki Nyár programjait. 

A történtek után ByeAlexet feltehetőleg sok támadás érhette, az énekes ugyanis vasárnap egy hosszú bejegyzéssel jelentkezett, amelyből ismételten az derül ki, hogy továbbra is a szervezőket okolja azért, hogy nem tudta megtartani a koncertet, de hangsúlyozza, hogy Bánkot szereti, és szégyellje magát, aki mást feltételez. Hogy pontosan mi mindennel volt problémája, arról itt olvashat részletesen. 

Érdekes viszont, hogy ByeAlexszel ellentétben a New Level Empire csapatának teljesen mások voltak a tapasztalatai Bánkon. Ahogy korábban megírtuk, Zoláék megtartották szombat este a koncertjüket, és úgy tűnik, a zenekar mindennel tökéletesen elégedett volt. Az együttes énekese a Facebook-oldalán állt ki a Bánki Nyár szervezői mellett, posztjában méltatva a vízi színpad környezetét. 

Ilyen helyen időt tölteni. Ilyen helyen zenélni. Ilyen környezetben együtt bulizni a közönséggel. Aki nem vágyik erre, az nem normális. Elképesztően szerencsések lehetünk, hogy nekünk ez időnként megadatik. Tegnap este átélhettük. Nagyon hálásak vagyunk a bánki közönségnek, hogy velünk voltak!

– olvasható Zola posztjában, amelyhez megjegyzésként hozzáfűzte:

Minket sem a háttér, sem a muskátli, sem a színpad, sem az emberek nem zavartak… KÖSZÖNJÜK.

Az énekes több fotót is megosztott a helyszínről:

Ha már ByeAlex korábbi bejegyzésében szóba került, hogy más zenekarok esetén milyenek voltak a körülmények, itt egy fotó a Tankcsapda koncertnapjáról. 

Ez pedig a Neoton Família Sztárjainak fellépése.

És végül a New Level Empire bulijáról egy újabb kép.

(Borítókép:  Ujvári Zoltán Szilveszter énekes-gitáros (j) és Nyújtó Sándor dobos a New Level Empire együttes koncertjén a Szabadságkoncert 1956 rendezvényen a fővárosi Millenárison, az 1956-os forradalom és szabadságharc kitörésének 61. évfordulóján, 2017. október 23-án. Fotó: Mohai Balázs / MTI)

Rovatok