Index Vakbarát Hírportál

Bagossyék és Majka is fellép az ingyenes Szuperkoncerten

2021. szeptember 6., hétfő 14:34

Szeptember 25-én ünnepli a 30. születésnapját a nemzeti lottótársaság. A jeles napon a megújult Puskás Aréna Szoborparkban ingyenes Szuperkoncertet tartanak, Majka és Curtis, a Bagossy Brothers Company, valamint Lotfi Begi közreműködésével.

2019-ben több mint 70 ezer ember volt kíváncsi a nemzeti lottótársaság ingyenes rendezvényére, amelyhez a Skandináv lottó 20. születésnapja adta az apropót, és amelyen akkor a Wellhellót valamint Bryan Adamset láthatta a Hősök terén felállított színpadon a közönség. A Szuperkoncertet ezúttal új helyszínen, a megújult Puskás Aréna Szoborparkban tartják, a Szerencsejáték Zrt. 30. születésnapja alkalmából. A szeptember 25-ére meghirdetett, ezúttal is ingyenes eseményen Majka és Curtis, a Bagossy Brothers Company, valamint Lotfi Begi és meglepetésvendégei szórakoztatják majd az érdeklődőket.

A nemzeti lottótársaság a koronavírus-járvány következtében hátrányos helyzetbe került családokat támogatva a helyszíni értékesítésből befolyt összeget teljes egészében felajánlja az Ökumenikus Segélyszervezetnek – olvasható az MTI közleményében, amelyben azt is hangsúlyozták, azzal, hogy a rendezvényen kizárólag magyar előadók állnak színpadra, a koronavírus-járvány által kiemelten sújtott hazai szórakoztatóipart is segítik.

Az est menetrendje:

A Szuperkoncert akadálymentes lesz, a mozgásukban korlátozottak, a vakok és gyengénlátók, valamint a siketek és nagyothallók a programokat a színpad mellett elhelyezett akadálymentes lelátóról élvezhetik, amelynek megközelítését egy önálló beléptetési pont segíti. A járvány elleni védekezésben kulcsszerepet játszó mentőszolgálat dolgozói szintén egy, a színpad mellett kialakított, mintegy 2000 férőhelyes lelátóról nézhetik a koncerteket. 

A közlemény kitér arra is, hogy az eseményre vidékről vonattal és autóbusszal érkezők 50 százalékos menettérti kedvezményben részesülhetnek szeptember 25-én a MÁV Start és a Volánbusz járatain. A kedvezmény bármely belföldi állomásról bármely budapesti állomásra és megállóhelyre érvényes.

A hatályos járványügyi szabályok értelmében

a rendezvény csak védettségi igazolvány felmutatásával látogatható,

az oltással nem rendelkező kiskorúak kizárólag meghatalmazott nagykorú kíséretében vehetnek részt a Szuperkoncerten. A dokumentum fizikai formában és applikáción keresztül is bemutatható a helyszínen.

További információkat a szuperkoncert.szerencsejatek.hu weboldalon, valamint a nemzeti lottótársaság közösségi oldalán talál. 

Rovatok