Index Vakbarát Hírportál

Elvesztette egyik főszereplőjét az Amazon Mr. és Mrs. Smith sorozata

2021. szeptember 7., kedd 10:55

Otthagyta az Amazon készülő Mr. és Mrs. Smith sorozatát a Mrs. Smith szerepét játszó Phoebe Waller-Bridge, írja a Deadline.

A Bolhafészek (Fleabag) és a Run alkotó-főszereplője a Mr. Smitht alakító Donald Gloverrel való kreatív nézeteltérésekre hivatkozva, a közlemény szerint baráti hangulatban hagyta ott az Amazon készülő produkcióját. Glover marad főszereplőként, a Mrs. Smith szerepét játszó színésznőt újraválogatják.

Doug Liman 2005-ös akcióvígjátékának rebootja jelenleg a kreatív írás folyamatában van, a forgatások jövőre kezdődnek majd. Waller-Bridge eredetileg executive producerként is részt vett volna a sorozat készítésében Donald Glover mellett. Glover továbbra is marad Francesca Sloane író és producer társaként mint a show executive producere.

A két művésznek nem ez lett volna az első közös munkája, a Disney 2018-as Star Wars spin-offjában, a Solo – Egy Star Wars-történet című filmben már láthattuk őket együtt. Glover Lando Calrissianként, Waller-Bridge pedig Lando robotjaként, L3-37-ként tűnt fel. (Mondjuk, ha valaki a rémes magyar szinkronnal látta a filmet, az nem sokat érzékelt a színésznő teljesítményéből.)

Donald Glovert leghamarabb a 2022 első felében visszatérő Atlanta című sorozatban lehet majd újra látni, míg Phoebe Waller-Bridge az ötödik Indiana Jones-részben tűnik majd fel Harrison Ford oldalán. Az ötödik Jones-film forgatásai idén júniusban kezdődtek.

Rovatok