Index Vakbarát Hírportál

Schwarzenegger a Széchenyi téren kávézgatott

2021. szeptember 12., vasárnap 15:37

Céges rendezvényre igyekezett szombat este egyik olvasónk, Gábor, aki alig hitt a szemének, amikor átkelt a budapesti Széchenyi téren. Nem az eucharisztikus világkongresszus gyertyás körmenete miatt gyökerezett földbe a lába, hanem amiatt, amit a Gresham-palota teraszán látott. Az egyik asztalnál ugyanis a világhírű színész, Arnold Schwarzenegger ácsorgott, és fotózta a körmenetet.

Kalifornia egykori kormányzója maszkot és napszemüveget is viselt, de olvasónk így is felismerte, hogy ő az, és lőtt róla két képet, mielőtt Schwarzenegger testőre kiszúrta.

A színész három férfi társaságában kávézgatott a Four Seasons Hotel teraszán, ezúttal nem rajongók gyűrűjében, senki sem zavarta.

Arnold Schwarzenegger a 2019-ben elhunyt világhírű magyar producer, Andy Vajna barátja volt, Vajna temetésén beszédet mondott. Abban az évben sokat járt Budapestre, ugyanis nálunk forgatták a Terminator 6. (Terminator: Dark Fate) részének több jelenetét. Többször is feltűnt a fővárosban, például biciklizés közben a Városligeti jégpályánál vagy a Flex Gymben.

Májusban arról írtunk, hogy a következő nagy dobása egy netflixes kémsorozatban lesz. 

Rovatok