Index Vakbarát Hírportál

Várkonyi Andrea latinos leánybúcsúra készül, jövő héten lesz az esküvő

2021. szeptember 16., csütörtök 10:41

Szeptember 24-én házasodik össze Mészáros Lőrinc és Várkonyi Andrea – értesült a Story magazin. A lap már a műsorvezetőnő leánybúcsújáról is kiderített néhány részletet.

Hiába igyekeznek mindent titokban tartani, újabb információk szivárogtak ki Várkonyi Andrea és Mészáros Lőrinc esküvőjéről. A Story magazin úgy értesült, a menyegzőre szeptember 24-én kerül sor, és ahogy annak lennie kell, a tévés leánybúcsút is tart majd a nagy nap előtt.

A lap forrásai szerint Várkonyi Andrea a legközelebbi barátnőit, köztük Doszpot Evelint, Gombos Edinát, Pirner Almát, valamint az egyik sminkes bizalmasát, Bettinát is meghívta a függetlenségét búcsúztató eseményre, amelyet állítólag a Balatonnál tartanak majd – egy luxusvitorlással hajóznak ki a vízre. Az nlc.hu szerint a Story magazin azt is tudni véli, hogy

a leánybúcsút latinos hangulatúra tervezik, megidézve a riói karnevált. 

Hogy Mészáros Lőrinc mit tervez az esküvő előtti napokban, arról egyelőre nincsenek hírek.

Az esküvőről is érkeztek újabb információk: állítólag a Mészáros Lőrinc tulajdonában lévő, tihanyi Vinarius borbár és rendezvényház ad otthont az exkluzív, 130 fős eseménynek, de elképzelhető, hogy ez a „füles” nem korrekt, és az utolsó pillanatban értesítik a meghívottakat arról, hova kell érkezni. (Ld. Jennifer Lopez-infó, amely szintén tévesnek bizonyult végül.)

Frissítés: Időközben Várkonyi Andrea a közösségi oldalán reagált a leánybúcsújával kapcsolatos hírekre. A tévés cáfolja, a megjelent híreket.

Rovatok