Index Vakbarát Hírportál

Mészáros Lőrincnek és Várkonyi Andreának már saját logója is van

2021. szeptember 24., péntek 17:07

A milliárdos üzletember az esküvőjére terveztetett logót, amelyet a vendégek csuklójára kerülő karszalagra nyomtattak.

Továbbra is rendkívüli sajtóérdeklődés övezi Várkonyi Andrea és Mészáros Lőrinc esküvőjét. A milliárdos üzletember és a televíziós műsorvezető az Alcsúti Arborétum területén mondja ki a boldogító igent, amelyet a rendezvény idejére a kíváncsi szemek elől lezártak.

A kordonokkal körülvett helyszínt az Eurovéd Security emberei őrzik, a 444.hu információi szerint a vendégek egy részét a Puskás Akadémia három éve épült konferencia-központjában parkoltatják le, ahonnan – nem, nem magánrepülővel, hanem – sofőrszolgálattal jutnak el a szomszéd faluba. Így elkerülhetik a találkozást a Lovasberény felé vezető úton felsorakozott tévéstábokkal és fotósokkal – a paparazzik legfeljebb az előttük elsuhanó járműveket tudják felvenni.

Magyar Hang munkatársának viszont így is sikerült elcsípnie néhány vendéget: szemtanúja volt  Rákay Philip és Dzsudzsák Balázs, valamint a környék fideszes országgyűlési képviselője, Tessely Zoltán érkezésének.

Frissítés:

Időközben Rákay Philip a Facebook-oldalán leszögezte, hogy nem volt jelen az eseményen.

 

A 444.hu információi szerint az arborétum területén még a kisvasút megállója felőli személyzeti bejárón is többszintes beléptetési rendszert működtetnek, ahol egy lista alapján szűrik, kinek van jogosultsága arra, hogy részt vegyen a ceremónián. Aki zöld utat kap, egy egyedi sorszámmal ellátott karszalaggal léphet be a lezárt területre, amelyet

a házasulandók keresztnevének kezdőbetűiből kreált L&A-logó díszít.

Íme:

A Blikk helyszíni tudósítója szerint délután 3 órakor kezdődhetett a ceremónia, addigra ugyanis véget ért a konvojszerűen érkező furgonok sora, és bentről olyan hangokat hallottak, mintha valaki mikrofonba beszélne. A portál úgy tudja, egy kisbusznyi gyerek is érkezett a partira – elképzelhető, hogy Várkonyi Andrea és Bochkor Gábor közös gyermekének barátait szállította a jármű, ezt azonban a lap szerint egyáltalán nem lehet biztosra venni. Olyan is akadt, aki hívatlanul próbált bejutni a helyszínre, a Blikk Gulyás Balázs filmrendezőt, publicistát nevezte meg, aki az arborétum egyik bejáratán akart behajtani kocsijával, ám miután nem szerepelt a meghívottak listáján, terve kudarcba fulladt. 

Az előzetes információk szerint nagyjából 150 fős menyegzőre lehet számítani, ahol a korábbi pletykákkal ellentétben nem Jennifer Lopez, hanem Gönczi Gábor és zenekara, illetve Radics Gigi gondoskodik majd a jó hangulatról. 

Rovatok