Index Vakbarát Hírportál

Nádai Anikónak elege lett, a zaklatók miatt félti a családját

2021. október 21., csütörtök 07:49

Nádai Anikó és párja, Hajmásy Péter voltak az RTL Klubon ezen a héten elindult Nyerő Páros című műsor első kiesői. A kiesés után a műsorvezető közösségi oldalán fakadt ki egy hosszú és kemény hangvételű posztban, miután több negatív hozzászólás is felütötte fejét a kommentszekcióban.

A poszt elején Nádai Anikó leszögezte: párjával minden percét imádták a műsornak, és noha szívesen játszottak volna tovább, utólag nem bánja, hogy így alakult. A bejegyzés innentől kezdve váltott kritikus hangvételre. 

Félelmetes, hogy mennyien gondolják azt magukról: pontosan tudják – személyes ismeretség nélkül is –, hogy Te milyen ember vagy, hol hibázol, mikor mit kellene tenned vagy mondanod. Bennem most nem lenne több erő szembenézni a sok rosszindulattal. Csak három napot volt lehetőségünk a villában tölteni, és úgy gondolom, senkit sem bántottunk meg vagy beszéltünk ki. És még így is vannak sokan, akik veszik a bátorságot, hogy durván belénk rúgjanak. »Ezt vállaltad!«, »Ez ezzel jár!«, »Viseld el!«

– idézte fel a bántó hozzászólásokat Nádai Anikó, majd így folytatta: 

Nem, senki sem azt vállalja, hogy mások bokszzsákja legyen. Mégis hol van a határ? Mert úgy érzem, a közösségi oldalakon már mindent szabad… arctalan, névtelen emberek másznak a lelkedbe, löknek a gödör mélyére. És mégis miért? Ettől vajon jobb lesz az életük? Boldogabbak lesznek? Nem hiszem… Tisztában vagytok a cyberbullying fogalmával? Ezek miatt a zaklató emberek miatt tartunk ott, hogy féltenünk kell magunkat, a családunkat, a gyerekeinket.

El sem tudjátok képzelni, ez mennyire káros mindenkire, az egész társadalomra. Belegázolni más lelkébe, önbecsülésébe, az életébe. Nem fogom ezt szó nélkül hagyni többé, és küzdeni fogok ellene minden erőmmel! Nekünk csak három nap jutott a játékból, a rosszindulatból viszont egy életre elég volt

– zárta sorait a műsorvezető, aki leszögezte: büszke magára, illetve párjára, szerelmük és egymás iránt érzett bizalmuk pedig töretlen. 

Rovatok