Index Vakbarát Hírportál

Berki Krisztián cáfolja, hogy pénzért árulná Mazsi szülését

2021. november 1., hétfő 15:59

Az egykori focista szerint a gyűlölködőket csak úgy lehet kiszűrni, ha jelképes összeget kér a streamért, amely betekintést enged a szülőszobába. Az, hogy erre jegyet lehet váltani, nem azt jelenti, hogy pénzért árulná a felesége szülését.

Ahogy korábban az Index is beszámolt róla, Berki Krisztián élőben közvetíti majd második gyermekének születését. A korábbi sportvezető felesége, Mazsi már mindenórás, a szülés bármelyik pillanatban beindulhat. Az egykori futballista közösségi oldalán tudatta, melyik online platformon lehet majd követni a történéseket, amelyre az érdeklődők már most regisztrálhatnak. Az online streamért viszont fizetni kell, az élő közvetítésre 1490 forintba kerül a jegy.

A lehetőség megosztotta a népet, a házaspár kapott hideget és meleget is a kommentszekcióban. Sokan támadták őket, hogy pénzért árulják a szülést. Berki Krisztián most a Borsnak reagált a vádaskodásokra. 

NEM PÉNZÉRT ÁRULJUK MAZSI SZÜLÉSÉT, A MÁSODIK LÁNYOM ÉRKEZÉSÉT

– jelentette ki Berki Krisztián, hangsúlyozva, hogy életük egyik legfontosabb és legmeghatározóbb pillanatát szeretnék megosztani azokkal, akik kedvelik őket. Hozzátette azt is, hogy az oldalon, ahol követni lehet az eseményeket, a kórházba menetel és a vajúdás egyébként ingyenes.

Hogy a rosszindulatú, keserű trollokat ki tudjuk zárni, ezért magán a világrajövetelen már csak azok a kedves rajongóink és követőink vehetnek részt, akik a jelképes 1490 forintos összeget befizetik

– közölte Berki, hozzátéve: a tartalom később is elérhető lesz bárki számára. 

Az influenszer felesége is megszólalt az ügyben. Az összefogást hangsúlyozva Mazsi egy dolgot kért azoktól, akik befizetnek a streamre: mondjanak egy imát, küldjék az energiát, ő pedig kéri Földanyát, hogy segítse az utukat. 

Mazsi egyébként egy játékot is meghirdetett az oldalán: meg lehet tippelni, mekkora súllyal és hány centivel jön világra gyermekük. A fogadás menetét a kismama le is vezette egy posztban.

Aki helyesen tippel, annak százezer forint üti a markát.

Rovatok