Index Vakbarát Hírportál

Micsoda trió: Ben Affleck és JLo Jennifer Garnerrel töltötte a Halloweent

2021. november 3., szerda 20:57

A fotók szerint nem kéz a kézben, de valóban együtt járták a házakat a gyerekeikkel.

Jennifer Lopez és Ben Affleck újramelegített románca nagyot szólt tavasszal, és úgy hírlik, a párnak nagyon bejött a közel két évtizedes különlét, hiszen most, hogy ismét összejöttek, életük legszebb időszakát élik.

Nem szabad viszont elfeledkezni arról, hogy JLo-nak Marc Anthony énekestől vannak ikrei, Ben Affleck pedig Jennifer Garnerrel osztozik három gyermeken. A párok házasságai ugyan nem működtek, abban mind egyetértenek, hogy a gyerekeknek nem tesz jót, ha folyton civakodó szülőket látnak, így különösen nagy figyelmet fordítanak arra, hogy baráti viszonyt tudjanak folytatni egymással – a színész például idén Valentin-napon meg is ajándékozta volt nejét.

A Halloween az Egyesült Államok egyik legközkedveltebb ünnepe, ami a csonka családokat is közelebb hozza egymáshoz. A People szerint Ben Affleck és JLo a színész volt nejével, Jennifer Garnerrel töltötte a jeles napot, amelyen a gyermekeik felhőtlenül szórakozhattak együtt.

Mindenki jól kijön, a fókusz pedig mindig a gyerekeken van. Jennifer, Ben és JLo mind azt akarták, hogy a gyerekeknek csodás Halloweenjük legyen. A srácok barátok, és együtt szerettek volna édességet kéregetni. Volt értelme együtt menniük

– mondta a lapnak a ismerős, hozzátéve, hogy a színész mostanában sokat dolgozik, így kijárt már neki egy családi hétvége.

A közös időtöltésről egyébként a Page Six közölt néhány fotót, ám az jól látszik, hogy Jennifer Garner a pártól kissé távolabb állva beszélgetett valakivel, amikor a képek készültek.

A jó viszony egyébként nem meglepő. Ben Affleck és Jennifer Garner már évek óta felbontották házasságukat, és interjúikat elnézve egyáltalán nem is neheztelnek egymásra, sőt: meglehetősen baráti a viszonyuk. Féltékenykedésre sincs semmi ok, hiszen amíg a színész JLo oldalán találta meg a boldogságot, úgy tudni, Jennifer Garner sem facér. Tavasszal ismét összejött korábbi partnerével, John Millerrel.

(Borítókép: Jennifer Lopez, Jennifer Garner és Ben Affleck. Fotó: Amy Sussman / SHJ2019 / WireImage, Bennett Raglin / Getty Images for Fast Company, Frederick M. Brown / Getty Images)

Rovatok