Index Vakbarát Hírportál

Ezért szakíthatott L.L. Junior és kedvese

2021. november 4., csütörtök 11:47

Az énekes közösségi oldalán válaszolt a sokakat foglalkoztató kérdésre.

Augusztus elején sokakat váratlanul ért a hír, miszerint zátonyra futott L.L. Junior és felesége, Körtvélyessy Kinga házassága. A felek nem nyilatkoztak arról, mi vezetett a szakításhoz, az énekes azonban a minap szűkszavúan megválaszolta egy követője kérdését az Instagramon, ami ugyan nem a különválásra hegyeződött ki, végül erre is magában hordozta a választ.

Kingával tartjátok a roma szokásokat?

– hangzott a kérdés, amire L.L. Junior azt válaszolta:

Sajnos nem, ezért is mentünk szét.

A Bors kereste az énekest, ő azonban nem szeretett volna bővebben beszélni a szakításról. Egy ismerősük viszont a lap rendelkezésére állt, és elmondta, szerinte mi vezethetett kettejük külön útra lépéséhez.

A szakításukról nem szívesen beszélnek, hisze mind a ketten mást gondolnak az okokról. Junior egy szabad szellemű ember, és ezzel együtt kifogástalan családapa, nem szereti, ha számon kérik, ha rövid pórázon tartják. Kinga is erős egyéniség, ő viszont inkább otthonülő típus, aki azt szeretné, ha a férje többet lenne vele és a kislányával. Talán ez a különbség vezetett oda, hogy most nincsenek együtt

– mondta az informátor, hozzátéve, hogy Kinga és L.L. Junior továbbra is szeretik egymást, de két dudás nem fér meg egy csárdában.

Rovatok