Index Vakbarát Hírportál

Meghan Markle bocsánatot kért

2021. november 12., péntek 11:23

Még tavaly augusztusban került a boltokba a Finding Freedom, vagyis A szabadság nyomában című könyv, amelynek középpontjában Harry herceg és felesége, Meghan Markle királyi udvarból való távozása áll.

A könyvet két neves udvari tudósító, Omid Scobie és Carolyn Durand jegyzi, de voltak, akik úgy gondolták: valójában a házaspár áll a kötet megjelenése mögött.

Érdekesség, hogy Harry és Meghan elhatárolódott a könyvtől a megjelenésekor, mivel állításuk szerint az nem velük készült interjúkat tartalmaz. A szerzők szerint viszont az általuk publikált információk hitelesek, ezek valóságtartalmát sosem tagadta a hercegi pár.

Meghan Markle nemrég azonban bocsánatot kért, és bevallotta: tudta, hogy korábbi segédje kapcsolatban áll a könyv szerzőivel. Harry és Meghan egykori kommunikációs titkára, Jason Knauf tanúvallomása szerint ugyanis a hercegi pár több háttérinformációval is ellátta az írókat.

Meghan Markle a történtek miatt a Fellebbviteli Bizottságtól is bocsánatot kért, és azt állította: nem emlékezett arra beszélgetésre, amelyet a könyvvel kapcsolatban folytatott Knauffal – írja a Daily Star.

Rovatok