Index Vakbarát Hírportál

Tóth Dávid nem hisz a többnejűségben

2021. november 26., péntek 13:48

Huszonegy lány verseng az olimpiai ezüstérmes kajakozó Tóth Dávidért a TV2 vasárnap este induló párkereső realityjében. A Nagy Ő című produkció főhőse több részletet is elárult az Indexnek az elvárásairól, de az is kiderült, hogy egyáltalán nem híve a többnejűségnek, ahogy ő sem szívesen osztozna egy lányon más férfiakkal.

December 5-én startol a TV2 új produkciója, a Bachelor, azaz A Nagy Ő. A világsikerű párkereső reality közel húsz éve folyamatosan képernyőn van, ezalatt a közel 30 országban volt látható. Hazánkban korábban Noszály Sándor, Molnár Anikó, illetve Gyursánszky Gábor kereste a szerelmet a műsorban, ezúttal pedig

Tóth Dávid világbajnok, olimpiai ezüstérmes kajakozó lesz az, aki két héten át minden hétköznap az igazi után kutat.

A sportoló huszonegy nővel ismerkedik meg, és időről időre döntenie kell, kik állnak a legközelebb hozzá – nekik rózsát ad majd, ezzel jelezvén, hogy továbbra is versenyben maradhatnak. A végső rózsaceremónián választja ki azt a hölgyet, aki akár az életben is igazi társa lehet, vívódásaiban pedig a műsor házigazdája, Stohl András lesz mellette az egyes epizódokban.

A vasárnapi kezdés előtt Tóth Dávid az Indexnek mesélt arról, miért nem talált rá eddig a szerelem, de azt is elárulta, miért csak egyetlen lányban gondolkodott, miközben egy kisebb tömeg szeretett volna vele összejönni. A házigazda is adott némi támpontot a nézőknek ahhoz, hogy mire számíthatnak majd a műsorban. Stohl András kemény játékot ígér, nem véletlenül.

Nem hisz a többnejűségben Tóth Dávid

Tóth Dávid egyébként egyáltalán nem híve az online ismerkedésnek, jobban szereti a személyes találkozásokat. Most is azt gondolja, nem elsősorban a kameráknak köszönhető, hogy egy ilyen műsorban megtalálja az igazit, hanem annak, hogy ide olyan hölgyek jelentkeztek, akik kíváncsiak rá. 

Egyáltalán nem tudtam, hogy milyen lányok kerülnek a műsorba, egyáltalán nem voltam képben azzal kapcsolatosan, hogy milyen lányokat válogattak be, milyen lányok jelentkeztek a műsorba, ezt én nem tudtam

– mondta a sportoló, akinek minden egyes autó érkezése nagy meglepetés volt. Hozzátette azt is, hogy nem szereti a túlságosan magas, vagy túlságosan alacsony lányokat. Alapvetően azt szereti, ha valaki sportos.

Rovatok