Index Vakbarát Hírportál

Meghalt Nick Cannon öt hónapos kisfia

2021. december 8., szerda 09:10

Agydaganatot diagnosztizáltak néhány hónapja Nick Cannon kisfiánál. Bár a színész-műsorvezető bízott benne, hogy a gyermek meggyógyul, a kis Zen szervezete a múlt hétvégén feladta a harcot. A gyászoló édesapa fájdalmát a saját tévéműsorában osztotta meg.

Korábban az Index is beszámolt arról, hogy június 23-án világra jött Nick Cannon hetedik (a modell Alyssa Scott-tal első közös) gyermeke, aki a Zen nevet kapta. Egészen két hónapos koráig semmi gond nem volt a picivel, ám akkor az édesapa úgy döntött, kivizsgáltatja – nemcsak azért, mert mindig köhögött, és furcsán vett levegőt, hanem mert arra lett figyelmes, mintha Zennek megnőtt volna a feje, írja a PageSix.

Cannon erről a saját műsorában beszélt, részletesen elmesélve a kálváriájukat. Elmondta: a vizsgálatok során az orvosok felgyülemlett folyadékot és rosszindulatú daganatot találtak Zen fejében, ami miatt meg is műtötték: shunt beültetésével vezették el az agyvizet a koponyaűrből. A szülők reményteljesen várták, hogy a kisfiú meggyógyuljon, azonban hálaadás környékén változás állt be a pici állapotában: a tumor növekedése felgyorsult.

Nick elmondta: a múlt hétvégén kifejezetten törekedett rá, hogy minőségi időt töltsön Kaliforniában Zennel. Az óceánhoz mentek – akkor ölelte magához utoljára a kisfiát. Már a reptérre tartott, hogy New Yorkba utazzon a műsora miatt, amikor vissza kellett fordulnia. Ahogy fogalmazott, aznap nemcsak a napfelkeltét, de a napnyugtát is látták.  

Cannonnak terapeuta segít feldolgozni a történteket, amiket azért osztott meg a műsorában, mert szeretne együtt gyászolni a családjával. Az adást Zennek ajánlotta.

Rovatok