Index Vakbarát Hírportál

Damu Roland életéért küzdenek az orvosok

2021. december 17., péntek 06:26

Ahogy arról korábban az Index is beszámolt, Damu Roland kritikus állapotban, mélyaltatásban fekszik kórházban. Sajtóinformációk szerint egyik kórházból a másikba kellett szállítani a színészt, akinek jelenleg is az életéért küzdenek. 

Damu Roland nyár végén betegségei miatt már nem tudott munkát vállalni, ismerősöktől és barátoktól próbált pénzt kérni, hogy ki tudja váltani a gyógyszereket. 

A színész egyik barátja a Blikknek arról nyilatkozott, hogy Damu Roland régóta küszködött betegséggel. Először megfázásra gyanakodott, majd tüdőgyulladása lett. A színész fel akarta venni a harmadik oltást, de mivel akkor már rosszul volt, az orvos nem oltotta be. Ráadásul kiderült, hogy elkapta a koronavírust is. Ismerőse egyben cáfolta azokat a híreket, hogy Damu állapota az életvitele miatt romlott volna. 

Nagynénje is megszólalt a színész állapotáról. A hozzátartozó megerősítette: Damu Roland nagyon rossz állapotban van: először mélyaltatták és lélegeztetőgépre tették az intenzíven, de nem reagált jól a kezelésre a szervezete, ezért átszállították egy másik kórházba, ahol most műtüdős kezelést kap.

Azt mondták az orvosok, hogy fiatal, egészséges a szervezete, ezért próbálkoznak meg nála ezzel az eljárással. Sajnos nem kecsegtetnek semmivel, nem is igazán tudnak mit mondani 

– árulta el a Blikknek Damu Roland nagynénje, aki elmondta, hogy amikor még az intenzíven volt lélegeztetőgépen unokaöccse, úgy volt, hogy bemehet hozzá, de aztán rosszabbul lett, végül pedig egy másik kórházba került, ahol már nem látogathatja meg. 

Rovatok